Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zomer

Het schrijven van een nieuwe blog is er afgelopen tijd flink bij ingeschoten. Om verschillende redenen is het er niet van gekomen, druk met de webshop, maar ik denk dat ook “het weer” mee gespeeld heeft. Nu ik deze blog aan het schrijven ben besef ik me dat de zomervakantie 2024 gewoon heel dichtbij komt, nog 3 1/2 week en dan is het al zover. Op een op andere manier klopt het niet dat we binnenkort al op vakantie gaan, want de lente moet nog beginnen, althans zo voelt het.

Zomerse Woonaccessoires

Net als de meeste blogs die ik heb geschreven is een afbeelding de inspiratie bron. De afbeelding van de cactus bloemen komt van Apuliaria via deze website hebben we de Trulli geboekt waar we komende zomervakantie een weekje zullen verblijven; Trullo Fragno.

De afbeelding heeft het ultieme zomer gevoel, buitenland gevoel, vakantie gevoel en de behoefte aan lichte materialen en kleuren, de ultieme zomerse woonaccessoires voor in huis en in de tuin.

Zomervakantie vol inspiratie

In de blog; Zomervakantie 2024 schreef ik al over de roadtrip die we gaan maken richting Italië. Je hoopt altijd dat een vakantie een boost aan energie, ideeën en inspiratie gaat geven. Om die reden kijk ik ook erg uit naar het weekje vakantie in de regio Puglia. 14 jaar geleden zijn we ook in Puglia geweest. Ik ben benieuwd of we nog dingen gaan herkennen van toen. In ieder geval gaan we weer een aantal dorpjes van toen op nieuw bezoeken. Van de eigenaren van de Trullo Fragno waar we verblijven heb ik al heel veel tips en adresjes ontvangen van mooie plekjes en restaurants.

Ik verheug me op de warmte van de zomer, het maken van veel te veel vakantie foto’s, het genieten van het Italiaanse eten en drinken, het bezoeken van de mooie dorpjes in Puglia en de quality time met mijn gezin. Ondanks dat ik erg uitkijk naar de zomer hoop ik dat komende tijd het zonnetje wat meer zal schijnen zodat we ook thuis dat heerlijke vakantiegevoel kunnen ervaren.

Meeste gelezen Blogs