Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar het retouradres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Strong Desire geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via shop@strong-desire.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Heb je meerdere producten ontvangen in je bestelling en wil je niet alles retour sturen dan worden de oorspronkelijke verzendkosten niet gecrediteerd. De kosten voor retourneren van jouw adres naar het retouradres zijn voor jouw eigen rekening.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via shop@strong-desire.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Mocht het product beschadigd zijn of gebruikssporen hebben of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en let er op dat het product bij een retour goed verpakt is.

Contact

Voor jou als klant doe ik mijn uiterste best. Daar hoort bij dat je mij eenvoudig kunt bereiken. Heb je vragen, dan kun je mij via e-mail shop@strong-desire.nl of whatsapp via 06-14292662

Retouradres

Stuur je producten retour naar onderstaand adres:

Strong Desire
t.a.v. Retouren
Strieckenlaan 2
5175 CK Loon op Zand

Mijn laatste blogs

Contact

Whatsapp of Telefoon: 06-14292662
E-mail: desiree@strong-desire.nl

Adres

Raadhuisstraat 34
2406 AG Alphen aan den Rijn

Company

KvK: 60266104
BTW: NL853834611B01

Inschrijven nieuws­brief

Blijft op de hoogte!

We can’t get enough of these new trends