Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar desiree@strong-desire.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. Tevens is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Trustmark webshop

Reviews

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over de producten en de dienstverlening van Strong Desire. Beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur en Trustpilot.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Contact

Voor jou als klant doe ik mijn uiterste best. Daar hoort bij dat je mij eenvoudig kunt bereiken. Heb je vragen, dan kun je mij via e-mail shop@strong-desire.nl of whatsapp via 06-14292662

Mijn laatste blogs

Contact

Whatsapp of Telefoon: 06-14292662
E-mail: desiree@strong-desire.nl

Adres

Raadhuisstraat 34
2406 AG Alphen aan den Rijn

Company

KvK: 60266104
BTW: NL853834611B01

Inschrijven nieuws­brief

Blijft op de hoogte!

We can’t get enough of these new trends