Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Lifestyle blogger
Hi, even voorstellen,

Allereerst, superleuk dat je op mijn webshop met woonaccessoires en blog bent terecht gekomen!
Mijn naam is Desiree, 40+ lentes jong en geboren en getogen in Brabant. Inmiddels woon ik alweer meer dan 20 jaar in Alphen aan den Rijn samen met mijn man Bart, dochter Luna, zoon Figo en hond Tommy.

“Strong Desire; A strong wish to do or have something”

Na de Mavo, Havo, Middelbare Hotelschool, een jaar buitenland, zelfstudie financiële administratie en uiteindelijk leidinggevende van een financiële administratie heb ik in 2018 mijn baan opgezegd. Afgelopen jaren heb ik zeker niet stil gezeten. Zo heb ik echt de tijd kunnen nemen om te zorgen voor mijn gezin en daarnaast werk ik als freelancer op het gebied van; financiële administratie, website beheer, marketing en productfotografie. Op het financiële na zijn het stuk voor stuk totaal andere werkzaamheden dan dat ik voorheen heb gedaan.

“Trial on Error”, ik denk dat het vallen en opstaan principe het beste beschrijft hoe ik nieuwe dingen leer en ook wat het beste werkt voor mij. Ik ben het type persoon die een handleiding gaat lezen op de laatste pagina van het boekje. Door nieuwe dingen te proberen, fouten te maken en ze zelf weer op te lossen hebben ik mezelf heel veel geleerd. Met nu als kers op de taart, deze webshop in woonaccessoires, meubels en lifestyle artikelen gecombineerd met blogs over verschillende onderwerpen; Strong Desire.

Ben je benieuwd waarom ik met deze webshop in woonaccessoires en met bloggen ben begonnen? En waarom ik voor de naam Strong Desire heb gekozen? Lees dan ook mijn blog; Strong Desire.

Desiree Mulder strong desire

We can’t get enough of these new trends