Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Strong Desire

Soms dan wil je iets heel graag; a Strong Desire, maar soms weet je eigenlijk niet precies wat je wil. Je voelt dat je ergens behoefte aan hebt maar je kunt het niet benoemen. In mijn situatie was dat; creatief bezig zijn. Niet zo zeer in het maken van iets, want tekenen, schilderen etc hoe graag ik het ook zo willen, ik ben er niet goed in, misschien ben ik er ook een tikkeltje te “onrustig” voor.

Maar bezig zijn met interieur, fotografie, “mooie dingen” zoals ik dat zelf noem en heel veel plaatjes kijken, is eigenlijk de creativiteit die in mij zit. Creativiteit die oproept tot nieuwe ideeën en behoeftes. Heerlijk wegdromen bij de mooiste afbeeldingen op het gebied van interieur, beauty-of lifestyle producten, hotels, vakantiehuizen en fashion. Op dat gebied is Pinterest echt geweldig, je kunt er zoveel inspiratie op doen en dan kun je het ook nog “bewaren”.

Webshop in Woonaccessoires

Net in dat stukje van bewaren van Pinterest afbeeldingen, miste ik nog iets. Het voelt niet “echt” genoeg, misschien ook niet persoonlijk genoeg omdat je je ideeën erover niet kunt delen. De grootste behoefte die ik had, dat was om al die toffe woonaccessoires, shops, beauty-en lifestyle producten, vakantiehuizen en hotels met anderen te delen. Nu kan dat dan eindelijk; op mijn eigen website Strong Desire met webshop in Woonaccessoires, gecombineerd met blogs. Hier kan ik zelf bepalen welke woonaccessoires en producten ik graag wil verkopen in mijn webshop en welke passen bij mijn stijl. Hierbij kies ik bewust en zorgvuldig voor mooie producten, merken in combinatie met mooie productfotografie.

Betekenis; A Strong Desire

Al struinend door Pinterest kwam opeens de ingeving van Strong Desire; A strong wish to do or have something. Als ik zat te fantaseren aan een naam, voor een toen nog onbekende bedrijfsactiviteit, dan merkte ik wel dat ik heel sterk de behoefte had aan een naam met een dubbele betekenis. Daarom ben ik ook zo blij dat deze naam staat voor; mijn grote verlangen naar deze Interieur Webshop te samen met blog berichten en met een link naar mijn eigen naam; Desiree.

Strong Desire; A strong wish to do or have something.