Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zandkleurige woonaccessoires

Het laatst jaar zijn zandkleurige woonaccessoires erg populair geworden voor in huis. Voor mij persoonlijk ook een blijvertje in huis. In mijn overwegend lichte huis met witte vloer en wanden komen de beige en zandkleurige woonaccessoires goed tot hun recht. De zachte tinten geven een hele rustige uitstraling aan je woonkamer maar ook voor in de slaapkamer geeft het een hele zachte en natuurlijke look. Zeker in combinatie met materialen zoals; linnen, katoen en andere natuurlijke materialen.

Bij welke woonstijl passen zandkleurige woonaccessoires?

Zandkleurige woonaccessoires combineren heel goed met verschillende woonstijlen. Zelf hebben we een zandkleurige bank. Besmettelijk? Uiteraard je moet niet bang zijn voor een vlek of veeg op je bank. Gelukkig hebben we een bank waarvan de hoezen in de wasmachine kunnen. Maar gelukkig is dat nog niet nodig geweest. De zandkleurige woonaccessoires die ik in huis hebben combineren ook goed met de witte, houten en zwarte woonitems in huis. Op zoveel verschillende manieren kun je zandkleurige accessoires toevoegen in je interieur, door middel van lampen, waxinelichthouders of met kussens.

Zandkleurige woonaccessoires kopen

Onderstaand vind je een kleine selectie van de mooiste zandkleurige woonaccessoires om je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling te geven.

Waarmee combineer je zandkleurige woonaccessoires

Voor rust in je interieur kun je er natuurlijk voor kiezen om ook je muren in een zandkleur te verven. Maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk. Met zachte kleuren, fijne materialen en rustige vormen creëer je eenvoudig al een elegant en evenwichtig interieur. Vind balans in zachte zand tinten en combineer het bijvoorbeeld met houten woonaccessoires of als je iets meer “pit” wil in je interieur combineer de zandkleurige woonaccessoires bijvoorbeeld met zwarte woonaccessoires.

Maak je interieur persoonlijk

Waar je ook voor kiest; zandkleurige of zwarte woonaccessoires of toch liever groene woonaccessoires, maak je interieur persoonlijk. Je huis hoeft er niet uit te zien als een showroom. Ook mijn huis ziet er verre van dat uit. Op de eettafel en in de keuken liggen altijd wel ergens stapeltjes. Stapeltjes met van alles en nog wat die vaak ook nog eens heel lang blijven liggen.

Persoonlijk denk ik dat het de kunst is om niet te veel woonaccessoires in huis te hebben en dat er items tussen zitten die waardevol voor jou zijn. Waardevol omdat je het op een bijzondere plek/winkel hebt gekocht of omdat het een erfstuk/cadeau van een dierbare is geweest.