Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zwarte Woonaccessoires

De laatste jaren zijn Zwarte woonaccessoires erg populair geworden in het interieur. Voor mij persoonlijk ook een blijvertje in huis. In mijn overwegend lichte huis met witte vloer en wanden komen zwarte woonaccessoires goed tot hun recht. Het geeft net wat meer stoerheid aan het interieur. Zwart is ook tijdloos en heeft vaak ook een elegante, chique uitstraling.

Bij welke woonstijl passen zwarte woonaccessoires?

Zwarte woonaccessoires combineren heel goed met verschillende woonstijlen. Zelf hebben we een zwarte eettafel, hiermee hebben we een krachtig statement in de woonkeuken, die overwegend licht van kleur is. De zwarte woonaccessoires die ik in huis hebben combineren ook met de witte, houten en zandkleurige woonitems.

Op zoveel manieren kun je zwart accessoires toevoegen in je interieur, door middel van lampen, vazen, dienbladen of meubels. Maar ook in een meer industrieel interieur of een klassieker interieur kun je zwarte woonaccessoires goed combineren. Wil jij jouw interieur iets stoers geven? Kies dan voor zwarte woonaccessoires.

Een kleine selectie zwarte woonaccessoires

Onderstaand vind je een kleine selectie van de mooiste zwarte woonaccessoires om je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling te geven.

Waarmee combineer je zwarte woonaccessoires?

Voor rust in je interieur kun je het beste kleine woonaccessoires bij elkaar plaatsen. Je kunt verschillende accessoires bij elkaar zetten om zo een stilleven of eye-cather te creëren. Zoals bijvoorbeeld; vazen, objecten of kaarsenhouders. Ook het gebruik van een dienblad waar je alle woonaccessoires opzet geeft rust en versterkt het effect.

Een andere manier hoe je woonaccessoires neer kunt zetten is door hiervoor een vitrinekastje te gebruiken. In de webshop verkoop ik verschillende vitrinekastjes waar je als een display je mooiste woonaccessoires of items die je koestert in kunt bewaren. Gecombineerde woonaccessoires versterken elkaar.

Planten in combinatie met zwarte woonaccessoires

Verse groene blaadjes, vergrijsde groene tinten of grote groene bladeren. Ook planten matchen goed met zwarte accessoires. Zet je plant in een zwarte pot of vaas en het groen van de planten zal er uit knallen. Ook in je tuin kun je het gebruiken van zwarte woonitems doortrekken door gebruik te maken tuinkussens, parasols of plantenpotten die zwart zijn. Voor nog meer zwart in de tuin of onder de veranda kun je ook denken aan zwarte tuinmeubels zoals tafels en stoelen.

Gerelateerde Blogs