Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Trullo Fragno

In een eerdere blog liet ik jullie al even weten dat wij deze zomer een roadtrip gaan maken richting Italië. In de Zomervakantie 2024 vieren we onder andere vakantie in Puglia Italië. Na wat speurwerk heb ik een leuk, al zeg ik het zelf, vakantiehuis of eigenlijk een Trullo gevonden om te verblijven; Trullo Fragno.

Over Trullo Fragno in Puglia

Trullo Fragno is gelegen tussen de plaatsen; Martina Franca en Ceglie Messapica. Een ideale plek voor het bezoeken van de verschillende plaatsjes in de regio Puglia.

De trullo is geschikt voor 7 personen en heeft een heerlijk zwembad en een buitenkeuken met pizza oven en BBQ. Bij het zoeken naar een vakantiehuis in Puglia zijn dat ook de belangrijkste “eisen” geweest waaraan het vakantiehuis voor mij moest voldoen. Er moest een zwembad zijn en een buitenkeuken.

De regio Puglia staan in de zomer maanden bekend om de tropische temperaturen. Omdat we wat verder van de kust vandaan zitten is een zwembad natuurlijk heerlijk als verkoeling. Ook de avonden zijn natuurlijk warm en dan is een buitenkeuken heel fijn om daar te koken.

Trullo Fragno heeft 3 slaapkamers en 5 badkamers. Hoe luxe willen we het hebben. De verschillende ruimtes van de trullis zijn ingericht met veelal natuurlijk materialen zoals hout en linnen en zachte kleuren. De trullo staat op een ruim terrein met tuin die is omgeven door olijven bomen. Op het terrein is ook een groente tuin aanwezig. Bij het zwembad, met jacuzzi, is de overdekte buitenkeuken. De tuin komt heel knus en gezellig over. Er is buiten ook nog een loungehoek met vuurkorf voor heerlijke lange avonden.

Faciliteiten van Trullo Fragno

Vakantievilla met zwembad in Martina Franca, Puglia
Geschikt voor maximaal 7 personen
3 slaapkamers en 5 badkamers, waarvan 1 in de tuin bij het zwembad
Buiten keuken met BBQ en pizza oven
Airconditioning, zeker niet onbelangrijk in de zomermaanden
Zwembad met jacuzzi
Loungeplek in de tuin met vuurplek
Ligbedden bij het zwembad
Handdoeken en zwemhanddoeken
Honden zijn welkom

Vakantiehuis in Puglia

Ik zie ons gezin al helemaal genieten van deze plek in Puglia. Op “papier” voldoet het vakantiehuis helemaal aan de wensen. Over een paar maanden kunnen we het live gaan ontdekken en ervaren. Het leuke is dat ik hem door te zoeken op internet heb gevonden. De trullo heb ik rechtstreeks geboekt bij de eigenaren van de trullo; Apuliaria Stays. Ze verhuren nog een andere Trullo; Trullo Ciliegio. Deze trullo ligt aan de overkant van de straat, ook echt een aanrader.

Puglia vakantie

Binnenkort zal ik nog een blog schrijven over vakantie in Puglia. Over leuke plaatsjes, plekken om te verblijven en leuke restaurants. Uiteraard zal die blog aangevuld worden met adressen en foto’s als we in Puglia op vakantie zijn geweest. Voor nu is het alleen nog zwijmelen over de zomervakantie. Maar, eerst gaan we in de voorjaarsvakantie nog skiën in Kronplatz in Italië.