Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Sukha

Sukha betekent ‘vreugde in het leven’ in het Sanskriet (Indiase taal). In de winkel en studio in Amsterdam worden de mooiste dingen bedacht, ontwikkeld en gemaakt door een team van ontwerpers, makers, illustratoren en huisdichters. Sukha staat voor, natuurlijke producten van goede kwaliteit die vriendelijk zijn voor de planeet en goed voor de ziel.

Over Atelier Sukha

Het label, Atelier Sukha, gebruikt alleen de zuiverste, meest natuurlijke materialen zoals wol, linnen, katoen, klei, lokta-papier en kasjmier, waarmee ze tijdloze woonaccessoires en kleding creëren die lang meegaan. Een echt Sukha item zijn de Hipa Flags, deze vlaggetjes zijn handgemaakt door een vrouwengroep in Nepal. De vlaggetjes zijn gemaakt van Lokta papier en komen als een set van vier verschillende vormen in een prachtig doosje. Een tijdje geleden kocht ik online de Hipa Flags, zeep van het merk Orris Paris en een aantal Keramiek items.

Waar is de winkel van Sukha gevestigd?

De Sukha winkel gevestigd aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam is een bron van inspiratie en creativiteit maar ook online krijg je het Sukha ‘gevoel’. Sukha ziet de schoonheid in de kleine dingen, lachen met je hart en maak tijd voor vreugde in je leven. Met elk kledingstuk, meubelstuk, gedicht en tekening proberen ze schoonheid en vreugde tot leven te brengen.

Online collectie van Sukha

De webshop heeft een diversiteit aan producten zoals; kleding, sieraden en prachtige woonaccessoires gemaakt van wol en linnen. Absoluut een aanrader om een kijkje te nemen in de webshop en als je in Amsterdam bent mag een bezoekje aan de winkel niet ontbreken. Als je dan toch in Amsterdam bent breng dan ook even een bezoekje aan de Boutique winkel Cottoncake.

Via de webshop van Sukha ontdekte ik ook het merk Fant Projects, ik schreef een blog over dit authentieke merk Fant dat net zoals Sukha echt een eigen identiteit heeft.