Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Witte woonaccessoires

Vaak komt de inspiratie voor een blog door het zien van een foto of afbeelding. Deze blog is ontstaan door de afbeelding met witte schalen. De afbeelding is van het witte Dienblad large. Deze schaal is gemaakt van metaal en ideaal om mee te stijlen en te decoreren. Je kunt hem gebruiken om kaarsen op te zetten of een mix aan kleine waxinelichthouders.

Bij welke woonstijl passen witte woonaccessoires?

Witte woonaccessoires kun je heel goed combineren met verschillende woonstijlen. Vaak worden ze gebruik in een boho of ibiza stijl woonstijl.

Zelf heb ik heel veel witte woonaccessoires in huis. De witte woonaccessoires die ik in huis heb zijn vaak wel gemaakt van hout, rotan, papier-maché of aardewerk. Doordat de witte woonaccessoires gemaakt zijn van natuurlijke materialen hebben ze van zelf al een “warmere uitstraling en sfeer” dan wanneer ze gemaakt zijn van ijzer of staal. Ook door het gebruik van ronde of organische vormen zorg je ervoor dat de witte woonaccessoires geen kille uitstraling hebben.

Witte woonaccessoires online kopen

Onderstaand vind je een kleine selectie off white en witte woonaccessoires om je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling te geven. Ook als je meer rust in je interieur wil is het gebruik van witte woonaccessoires een goede keuze.

Waarmee combineer je witte woonaccessoires

Uiteraard combineren witte woonaccessoires goed met bijvoorbeeld zandkleurige of zwarte woonaccessoires in huis. Als je wit met zwart woonaccessoires gaat combineren maak je je interieur weer wat spannender. Maar ook met pasteltinten, goudkleurige of met groene woonaccessoires of in combinatie met juiste felle kleuren. Op zoveel verschillende manieren kun je witte accessoires toevoegen in je interieur, door middel van lampen, schalen, waxinelichthouders of met kussens.

Gerelateerde blog over woonaccessoires