Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Ibiza Woonwinkel en Woonstijl

Ibiza stijl woonaccessoires en woonwinkels

Na 1 vakantie Ibiza, ben ik zeker geen Ibiza expert. We hebben een heerlijk tijd gehad maar we hebben zeker nog niet alles gezien. Ondanks dat we eind mei op Ibiza waren was het al aardig druk op het eiland. In deze blog vind je meer informatie over een aantal Ibiza woonwinkels die ik heb bezocht en die wat mij betreft de moeite waard zijn als je naar Ibiza op vakantie gaat.

Als je wat langer naar Ibiza gaat het is het huren van een auto op Ibiza wel een must. Check mijn blog; Ibiza vakantie ervaring over o.a. auto huren Ibiza en het rijden op Ibiza. Tijdens ons verblijf zijn we van Ibiza Airport naar de westkust gereden, toen naar het noorden en via het zuiden terug naar de Airport om huurauto weer in te leveren.

Ibiza stijl woonaccessoires, de leukste Ibiza woonwinkels

Op de tweede dag van onze Ibiza vakantie zijn we naar het plaatsje; Santa Gertrudis de Fruitera gereden. Het is een klein dorpje met een aantal leuke Ibiza woonwinkels en verschillende leuke restaurants en barretjes. Ook in Ibiza stad en op andere plekken op het eiland zijn leuke woonwinkels en kleding winkels te vinden met de typische Ibiza stijl. Onderstaand een overzicht van de leukste Ibiza woonwinkels.

Woonwinkel Sluiz Ibiza. Deze woonwinkel lag op onze route naar Santa Gertrudis. Sluiz is een inspirerende plek om naar toe te gaan. De buitenkant lijkt op een circustent en de aankleding van de parkeerplaats is erg leuk gedaan. Ook binnen is er een creatieve inrichting. Naast Ibiza woonaccessoires verkopen ze ook kleding en je kunt er een hapje eten en drinken. Leuke plek om naar toe te gaan.
Woonwinkel en kleding winkel; L Mental Ibiza, erg leuk winkeltje in het dorpje Santa Gertrudis. Ze hebben een leuke collectie aan woonaccessoires en kleding. Met name de kleding is goed betaalbaar. In Ibiza stad, in het gedeelte van de oude stad, is deze winkel ook te vinden; L Mental Eivissa
Woonwinkel Siempre Deco Ibiza, dit winkeltje ligt tegenover L Mental Ibiza. Siempre is ook absoluut de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Mooi ingerichte winkel met wat duurdere woonaccessoires.
Le Petit Atelier No 74, echt een petit klein winkeltje bestaande uit kleine kamertjes met heel veel leuke artikelen voor de allerkleinste. Allemaal toffe artikelen en mooie materialen. Ook zijn er leuke woonaccessoires verkrijgbaar.
Ibiza woonwinkel en kledingwinkel Es Cucons La Tienda. Ook deze woonwinkel op Ibiza is een must visit als je in Santa Gertrudis bent. Net als Le Petit Atelier No 74 bestaat ook Es Cusons uit allemaal kleine kamertjes of hokjes die samen de winkel vormen. Naast woonaccessoires verkopen ze ook kleding, schoenen en lifestyle producten. Echt een supertof winkeltje!
Woonwinkel Casa Bedouin Interiors Ibiza, ik moet eerlijk bekennen in deze woonwinkel op Ibiza ben ik niet binnen geweest, maar alleen langs gereden. Achteraf gezien had ik natuurlijk even moeten stoppen en een bezoekje moeten brengen aan deze Ibiza stijl woonwinkel.
Ibiza stijl woonaccessoires bij Happinez Ibiza, ook deze woonwinkel heb ik persoonlijk niet zelf bezocht omdat het niet op onze route lag. Als je toch in de buurt bent zou ik er zeker even een bezoekje brengen.
In Ibiza stad is woon-en kledingwinkel Oliver Ibiza zeker een bezoekje waard. Ook hier verkopen ze toffe Ibiza stijl woonaccessoires en kleding, sieraden en lifestyle producten. Zelf heb ik hier kleding gekocht en twee kussens.
Natura Ibiza, deze winkel ligt vlakbij Oliver Ibiza. Deze woon-en cadeauwinkel op Ibiza doet me een beetje denken aan Sissy-Boy, zoals de winkel is ingericht en ook het soort artikelen dat ze verkopen. Een leuke winkel om een bezoekje aan te brengen. Ze verkopen kleding, woonaccessoires en cadeauartikelen. Op Ibiza Airport hebben ze ook nog een winkel.
Hippie markt Las Dalias; aan deze markt hebben we ook een bezoekje gebracht. Op de markt is een gevarieerd aanbod van producten zoals, kleding, sieraden en woonaccessoires en nog veel meer. Het is een leuke markt om even overheen te lopen, voor mij persoonlijk iets te veel “hippie stijl” maar een leuke plek om even overheen te struinen. Op de markt kun je ook wat eten en drinken. Er is voldoende, betaalde, parkeergelegenheid aanwezig bij de markt.

Ibiza stijl woonaccessoires en decoratie

Ben je opzoek naar woonaccessoires in Ibiza stijl? Check dan de webshop voor verschillende woondecoratie en meubels in Ibiza stijl. De Ibiza woonstijl kenmerkt zich door; natuurlijke materialen, zoals hout en riet, veel witte woonaccessoires en lichte tinten. Door deze combinatie heeft Ibiza stijl een hele zomerse en relaxte uitstraling. Deze natuurlijke materialen en lichte tinten kun je natuurlijk ook heel goed combineren met vrolijke kleuraccenten wat ook past bij een Ibiza woonstijl.

Gerelateerde blogs over Ibiza