Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cottoncake

Al zoveel inspiratie heb ik opgedaan op Instagram. Cottoncake Amsterdam is ook weer een mooi voorbeeld hiervan. De foto van de boutique style winkel in Amsterdam had een enorme aantrekkingskracht op mij. Online verkopen ze slechts een klein deel van hun collectie, hier shop je kleding, accessoires, kaarsen en parfum.

In alle eerlijkheid moet ik wel bekennen dat ik nog nooit in de winkel in Amsterdam ben geweest, maar online des te vaker en ik heb ook al een aantal keer kleding besteld. Het grappige is dat mijn man daarentegen al twee keer in de winkel is geweest om voor mij daar een cadeau te kopen, lucky me! De eerste keer had hij voor mij een geur kaars gekocht in de geur; L’Eau Coco en een mini parfum ook in de geur L’Eau Coco. Waarom hij nu juist die geur had uitgekozen kun je lezen op mijn blog; Geluksmomentje.

De tweede keer had hij voor mij een Gift card gekocht waarmee ik in de winkel of online kon shoppen. De gift card is ondertussen al gebruikt voor online shoppen. Op mijn wensenlijstje blijft nog steeds een bezoekje staan aan de winkel in Amsterdam. Dus ben jij een keertje in de buurt van De Pijp in Amsterdam, breng dan zeker een bezoek aan Cottoncake. Het leuke is dat je er ook nog een kopje koffie kunt drinken of kunt gaan lunchen.