Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Strong Desire is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Sinds vandaag, 13 december 2023, is Strong Desire door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat mijn webshop Strong Desire voldoet aan alle belangrijke Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Met trots draag ik dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Strong Desire onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Strong Desire te kopen.

Strong Desire Reviews

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over de producten en dienstverlening van mijn webshop Strong Desire. Beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Wil je een review geven dan kun je deze achterlaten op; WebwinkelKeur of op Trustpilot.

Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Gerelateerde blogs