Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Studio Femme Home

In de webshop kun je woonaccessoires en meubels vinden van het merk; Studio Femme Home. Studio Femme Home is een jong, Nederlands, interieur merk. De stijl van Studio Femme Home kenmerkt zich als; Elegant, natuurlijk, verfijnd en ongecompliceerd.

Over Studio Femme Home

Wat begon als een droom, werd de start van iets moois. De dames achter Studio Femme Home zijn; Evi, interieurontwerpster en Willeke, inkoper en productontwikkelaar. Een aantal jaren geleden kruisten hun wegen elkaar en werden ze collega’s. Uiteindelijk zijn ze hun krachten en ervaringen gaan bundelen en zijn ze hun droom gaan najagen; een eigen collectie in woonaccessoires en meubels.

Kenmerken Studio Femme Home Collectie

De collectie, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires van Studio Femme Home bestaat uit unieke items die zijn gemaakt van materialen met elegante details, zachte kleuren en organische vormen. De woonaccessoires zijn stuk voor stuk smaakmakers die de stijl van jouw interieur versterken. Accessoires gemaakt om je interieur te verrijken, die tijdloos zijn in
design en kwaliteit. Items die stille, bescheiden luxe uitstralen én die altijd mooi blijven.

Online verkrijgbaar Collectie Studio Femme Home

Inmiddels zijn de dames bezig met hun tweede Studio Femme Home collectie. We kunnen niet wachten tot deze beschikbaar komt en zullen deze ook zeker gaan toevoegen aan de webshop.

Gerelateerde blogs