Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Manden

In elk huishouden zijn wel manden terug te vinden. De ene keer als een decoratief item voor in je woonkamer, slaapkamer of badkamer en de andere praktisch en functioneel zoals; wasmanden of voor het organiseren van “rommel”, kleding of andere items die je graag bij elkaar wil hebben in een opbergmand. Tegenwoordig is er zoveel aanbod in praktische maar tegelijk ook decoratieve manden. Manden die gezien mogen worden in je interieur.

Wasmanden; Stijlvol en functioneel

Een wasmand is eigenlijk onmisbaar in huis. Bij mij in huis staat in elke slaapkamer een wasmand en bij de wasmachine staan sinds kort de opbergmanden Laun met deksel. Deze wasmanden/opbergmanden zijn gemaakt van waterhyacint. Ze zien er niet alleen stijlvol uit ze zijn ook nog eens supergroot.

Kies je voor een mand met deksel of het wasgoed uit het zicht te houden of ga je liever voor een open opbergmand zodat je de was er makkelijk in kunt doen. Hoe dan ook, een wasmand hoeft niet alleen praktisch te zijn maar door het gebruik van natuurlijke materialen een decoratief accent in je wasruimte of slaapkamer.

Manden van natuurlijke materialen.

Er is veel keus aan materialen waarvan manden gemaakt kunnen zijn. Van rotan, bamboe, waterhyacint of bananenblad zodat er altijd iets bij is wat past in jouw interieur en past bij jouw stijl. Deze natuurlijke materialen voegen warmte en textuur toe aan je interieur. Doordat de manden met de hand worden gemaakt zijn het vaak ware kunstwerken.

Opbergmanden voor een georganiseerd huis

Opbergmanden zijn de perfecte oplossing voor het organiseren van losse items en het creëren van een opgeruimd interieur. Of je nu speelgoed, tijdschriften of dekens wilt opbergen, er is altijd wel een mand die aan je behoeften voldoet. Stapelbare manden zijn handig voor kleine ruimtes, terwijl grote manden ideaal zijn voor het opbergen van grote items of grote hoeveelheden. Ook in de badkamer of in de kledingkamer kun je manden gebruiken om items te orderen of in “uit te stallen”. In een kledingkamer is het ook erg leuk om te werken met vitrinekastjes als je items wil uitstallen.

Manden als wandhanger

In een eerdere blog schreef ik over wandhangers. Manden zijn ideaal om te gebruiken als wanddecoratie. Met manden voeg je ook aan de muur warmte en structuur toe. De muur zal een echte blikvanger worden in je woonkamer of in de slaapkamer. Als je een overkapping of veranda hebt kun je ook daar een wand aankleden met manden of wandhangers. Door te kiezen en combineren van manden in verschillende soorten en maten ontstaat een galerij wand die de aandacht zal trekken in je huis. Ook dit soort manden zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals rotan of bananenblad.