Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Brandt Kaarsen

Een heerlijk geurende kaars is niet alleen een leuk cadeau voor jezelf maar ook om aan andere cadeau te geven. Een aantal jaar geleden ben ik via Instagram bekend geworden met het merk Brandt Kaarsen. Mede door de mooie productfotografie viel ik voor de “schattige” bruine potjes van de Apothekerscollectie in combinatie met het strakke etiket, nog niet wetende dat de kaarsen ook zo lekker zouden geuren.

Kaarsen Collecties Brandt

Brandt heeft verschillende collecties aan kaarsen. De stijl van de Apotheek kaarsen is geïnspireerd op de vintage apotheek gecombineerd met een vleugje van de moderne tijd. De kaarsen worden gegoten in bruine apothekerspotten.

De Hout Collectie is voor de minimalist en voor degene die voor eenvoud gaan. De 100% Sojawas kaarsen met houtgeur oliën komen in een “whiskey” glas. Na het opbranden van de kaars kun je het glas hergebruiken.

“De geuren van de Nomad Collectie roepen herinneringen op aan Europese bossen, bloemen, kruiden en velden.


Mijn persoonlijke favorieten zijn van de Apotheek Collectie de geuren; Kokosnoot & Aloë Vera en de geur Surf Swell. Heerlijk frisse en zomerse geuren. Een ander favoriet van mij is uit de Nomad collectie de geur Sauvage. Botanische lavendel en mossige dennengeur van de lange dennen in Landes zijn de basis voor Sauvage. De kruidige marjolein zorgt voor een vleugje mystiek en de druppels sinaasappel geven een licht frisse en zoete boventoon.

Welke geuren zijn favoriet?

Welke geur moet je kiezen als je Brandt Kaarsen nog niet kent?
Als je nog niet bekend bent met de kaarsen van Brandt en twijfelt over de keuze voor een bepaalde geur dan kun je kiezen voor een Sample set. De potjes van de kaarsen uit de samplesets zijn net iets kleiner dan die van de Apotheek Collectie. Zo kun je meerdere kaarsen uitproberen.

Cadeau ideeën

De kaarsen van Brandt zijn superleuk om cadeau te geven. Brandt kan het cadeau rechtstreeks versturen aan de gelukkige ontvanger en het geheel als cadeautje, met een kaartje, voor je inpakken en versturen, hoe fijn is dat. Ben je opzoek naar meer cadeau ideeën? Kijk dan ook even in mijn webshop met woonaccessoires.

Over Brandt Kaarsen

De handgemaakte sojakaarsen van Brandt worden in Utrecht gegoten. Met veel zorg voor het ambacht worden de kaarsen gemaakt. Daarnaast zorgt Brandt ook voor een plantaardig en zo herbruikbaar mogelijk product.

Hoe worden de Brandt Kaarsen gemaakt?

Het proces is simpel en de kaarsen worden in kleine hoeveelheden gegoten. Alles gebeurt met precisie en zorg, van het voorbereiden van de kaars tot aan het labelen ervan. Brandt kaarsen stralen een warme, gezellige sfeer uit die elke koude winterdag verslaat. Brandt kaarsen kunnen op elk zomers diner aan tafel en vult je kamer met een door de natuur geïnspireerde geuren.