Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Vakantiehuis in Comporta, Cabana do Pego

Vakantiehuis met zwembad

Dit vakantiehuis; Cabana do Pego, met zwembad is gelegen tussen de stranden van Carvalhal en het strand van Pego. Praia do Pego wordt gezien als een van de mooiste stranden van Europa. Het charmant vakantiehuis heeft een fijne uitzicht over de velden en een mooie zonsondergang. In het dorp, Carvalhal, op ongeveer 5 minuten rijden, zijn alle voorzieningen te vinden die je nodig hebt.

Over vakantiehuis Cabana do Pego

Het vakantiehuis is gebouwd in de stijl van een echt strandhuis. Een open woonkamer met grote eettafel. In de ruime keuken is veel werkruimte en verder van alle gemakken voorzien. De rustige uitstraling van het huis en de aandacht voor het interieur geeft dit vakantiehuis het gevoel van een strandhuis. Dit fijne huis heeft alle comfort die je nodig hebt op vakantie. Over de ruimtes is met detail en zorg nagedacht. Via een losse trap kun je bij de vliering komen die is ingericht al extra lounge plek met tv.

Cabana do Pego; geschikt voor zes personen

Dit vakantiehuis heeft een afmeting van 70 vierkante meter. Het huis heeft twee slaapkamers voor maximaal zes personen. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de kinderkamer heeft twee stapelbedden. Er is een badkamer in het huis.

De buitenruimte van Cabana do Pego

De buitenruimte is verdeeld in twee delen. Grensend aan het huis heb je het terras met eettafel, stoelen en overkapping. Op het tweede gedeelte is het zwembad te vinden. Ook hier zijn heerlijke ligbedden en stoelen. Vanaf het terras heb je een fijn uitzicht over de velden. De tuin is een combinatie tussen beplantingen en fijn zand/duinzand.

Vakantiehuis met zwembad
Geschikt voor maximaal zes personen
Een tweepersoons slaapkamers
Een slaapkamer met twee stapelbedden (totaal vier personen)
Centraal gelegen vlakbij Carvalhal.
Vlakbij het strand; Praia do Pego en Praia do Carvalhal
Heerlijke buitenplek met lounge stoelen en grote eettafel
Airconditioning
Tv en Internet

Wil je meer weten over Cabana do Pego?

Heb je nog vragen over dit vakantiehuis in de regio Comporta? Neem dan even contact op met Christina en Felipe van Comporta Homepage. Zij kunnen je nog meer informatie geven over dit huis.

Wil je meer weten over Comporta Homepage?

Check dan even hun website met het aanbod van andere vakantiehuizen in de regio Comporta. Op mijn website kun je hier nog meer informatie vinden over mijn samenwerking met Comporta Homepage.

Wil je nog meer weten over de regio Comporta?

In mijn blog Comporta in Portugal kun je meer informatie vinden over de regio Comporta. Over de mooiste stranden van Comporta en de activiteiten die je kunt ondernemen als je op vakantie bent in Comporta.

Leuke adresjes in de buurt van Cabana do Pego

Rent a Moto; Locatie waar je een motor kunt huren om de Alentejo kust te ontdekken
Supermarkt of eigenlijk Minimercado Matias Carvalhal voor de dagelijkse boodschappen
5entidos; Restaurant in Carvalhal