Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Comporta Homepage

De mooiste vakantiehuizen van Comporta

In mijn blog; Comporta in Portugal liet ik jullie al even weten dat ik een blog zou gaan schrijven over de mooiste vakantiehuizen in Comporta. Maar het is eigenlijk nog veel beter geworden, lucky me! Ik ben namelijk een samenwerking gestart met Comporta Homepage.

Over Comporta Homepage

Christina en Felipe zijn de eigenaren van Comporta Homepage. In 2012 zijn ze van Lissabon. naar Comporta verhuisd. In eerste instantie begonnen ze met het helpen van vrienden en familie die opzoek waren naar een vakantiehuis in de buurt van Comporta.
Sindsdien zijn ze niet meer gestopt en hebben ze in 2013 het boekings platform; Comporta Homepage opgericht. Inmiddels hebben ze de grootste online collectie; Vakantiehuizen in Comporta. Dit komt door het vertrouwen dat ze hebben gekregen van de huiseigenaren en uiteraard alle gasten die ze hebben mogen verwelkomen.

Persoonlijk contact met Comporta Homepage

Voor Christina en Felipe begint het verwelkomen van de gasten bij het eerste contact. Aangezien ze in Comporta wonen en alle vakantiehuizen persoonlijk goed kennen, kunnen ze heel gericht adviseren en suggesties geven, zodat je wensen en verzoeken gematcht kunnen worden met het juiste vakantiehuis. Bij aankomst in Comporta brengen ze je naar het vakantiehuis en geven een rondleiding door het huis. Tijdens het verblijf zijn ze altijd beschikbaar voor alles wat je nodig hebt. Afgelopen jaren hebben ze al vele gezinnen en families mogen verwelkomen, van wie sommige zelfs vrienden zijn geworden. Want zoals ze zelf zeggen; Comporta Homepage meer is dan een service, eerder een echte, authentieke en vriendelijke vorm van gastvrijheid.

Eigen ervaring met Comporta Homepage

Tijdens onze roadtrip in de zomervakantie van 2021, zijn we als gezin in Comporta geweest. Het vakantiehuis dat we toen hadden gehuurd hadden we ook via Comporta Homepage geboekt. Dus ik kan uit eigen ervaring spreken over de vriendelijkheid en gastvrijheid van Christina en Felipe. We hadden zelf toen een groot huis voor 8 personen waar we samen met familie zaten. Er zat een heerlijk zwembad bij het huis en het strand van Pego; Praia do Pego was op nog geen 10 minuten van het huis. We hebben een toen een heerlijk week gehad. Ik denk eigenlijk dat ik een stukje van mijn hart heb verloren aan Portugal, de Portugese bevolking, het Portugese eten, de fijne stranden en de hele fijne relaxte sfeer.

Aanbod vakantiehuizen van Comporta Homepage

Vakantiehuizen in Comporta, Portugal

Hou mijn blogs in de gaten voor het aanbod van vakantiehuizen. Wil je meer weten over de regio Comporta? Check dan mijn blog; Comporta in Portugal. Hier vind je meer informatie over de regio, de mooiste stranden van Comporta en wat je zoal aan activiteiten kunt doen in Comporta.