Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Vakantiehuis Biscarrosse Plage, Frankrijk

In mijn zoektocht naar een vakantiehuis bij het meer van Biscarrosse kwam ik, bij toeval, op de website terecht van Slow Village Camping Biscarrosse. Deze camping, of eigenlijk meer, vakantiepark, ligt vlakbij het Chalet dat wij hebben geboekt voor de zomervakantie. Aan de overkant van de camping ligt het meer van Biscarrosse. De camping bestaat uit verschillende vakantiehuisjes, in totaal 100 huisjes, geschikt voor twee tot acht personen. Het vakantiepark is ruim opgezet op 14 hectare en heeft een delicatessenwinkeltje, restaurant, bar met panoramisch uitzicht, speeltuin, tennisbaan en dat alles gelegen onder de pijnbomen. Wat ook is heel fijn is is dat het vakantiepark geheel autovrij is. Bij aankomst brengen ze de bagage naar je accommodatie.

Locatie Vakantiehuis Biscarrosse Plage

Het vakantiehuis is centraal gelegen met aan de overkant het meer van Biscarrosse en op nog geen 5 km Biscarrosse Plage. Het hele vakantiepark is gelegen tussen de natuur, tussen de pijnbomen. Het meer van Biscarrosse heeft helder water en witte zandstranden. In de omgeving is genoeg te doen, meer daar over kun je lezen in mijn blog; zomervakantie 2023.

Accommodatie Camping Slow Village Biscarrosse

Op het vakantiepark zijn verschillende soorten cabins/vakantiehuizen. In de cabins is veel gebruikt gebruik gemaakt van hout en natuurlijke materialen. De accommodaties zijn met smaak en zorg voor comfort ingericht. Sommige vakantiehuisjes zijn afgewerkt met prachtige zwarte bekleding en ingericht met een hippie-chique interieur waarin lichte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Met daarbij nog een. groot houten terras met uitzicht op het bos of het meer.

Cote Village, geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers, badkamer, keuken en terras.
Cote Lac, uitzicht op het meer. Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers, badkamer, keuken en terras.
Cote Pinede, gelegen in het dennenbos gebied. Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers, badkamer, keuken en terras.
Premium Cabanes, geschikt voor 4 personen of , 2 slaapkamers, badkamer, keuken, airconditioning en terras.
Premium Cabanes, geschikt voor 6 personen of , 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, airconditioning en terras.
Cabanes Tribu , geschikt voor 8 personen of , 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, airconditioning en terras.

Ondanks dat we zelf niet naar Slow Village Biscarrosse denk ik echt dat het een hele fijne plek is om met kinderen naar toe te gaan. Zoals ze het zelf omschrijven op hun website; Slow Village is een nieuw vakantieconcept. Een mix tussen een chique camping en een vakantiepark in de natuur. Voor diegenen die de stress willen ontlopen op een prachtige locatie aan een meer. En voor hun die een stijl waarderen waarbij veel hout en natuurlijke materialen zijn gebruikt. Wil je van je vakantie een “Slow” moment maken met activiteiten in de natuur en trendy sferen aan het meer van Biscarrosse dan ben je bij Slow Village Biscarrosse aan het goede adres.