Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Rockin Items

In de Voorstraat in Dordrecht kun je de Rockin Items Boutique vinden. Ik ben nog nooit in hun winkel geweest maar hun online webshop weet ik goed te vinden. De collectie van Rockin Items bestaat uit mooie basics en stijlvolle outfits. De Rockin Items boutique is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een stijlvolle richting waar je je snel prettig zult voelen.

Over de Rockin Items collectie

De collectie van Rockin Items bestaat met name uit Deense en Franse merken zoals; American American Vintage, BASH, Sessun, Samsoe Samsoe, Graumann, Gestuz, Agolde, Humanoid en Club l’avenir. Naast kleding verkopen ze ook schoenen van de merken See by Chloe en Ivylee Copenhagen en leuke accessoires zoals de prachtige tassen van Jerome Dreyfuss en sieraden van verschillende merken.

Rockin Items heb ik ook weer via Instagram ontdekt net als Cottoncake. Op insta weten ze mij altijd te inspireren met mooie outfits en leuke combinaties. Als je net als ik niet in de buurt woon van Dordrecht dan moet je zeker even in de Rockin Items webshop kijken.