Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Geurblokjes top 5

Welke amberblokjes ruiken het lekkerst?

Geurblokjes of Amberblokjes zijn al een tijd lang erg populair. In mijn blog; Amberblokjes schreef ik al over mijn eerste kennismaking met deze handgemaakte Amber geurblokjes. Inmiddels zijn er veel verschillende geuren en kwaliteiten verkrijgbaar. Uit zoveel verschillende geuren is het natuurlijk lastig kiezen. Daarom heb ik deze blog geschreven over, wat voor mij persoonlijk, de lekkerste geuren geurblokjes zijn.

Amberblokjes

Op nummer 1 staat het Originele Amberblokje, dit is inmiddels echt een klassieker. De Amberblokjes geur bestaat uit; Musk, Amber, Vanille, Roos en oliën. Die combinatie zorgt voor de herkenbare geur van de amberblokjes. Door heel veel mensen wordt de geur al prettig ervaren door zowel mannen als vrouwen. De geur kun je het beste omschrijven als; zacht, warm, licht zoet en “oosters”.

Fresh Cotton Geurblokjes

Met stip op nummer twee in mijn geurblokjes top 5 staat het Fresh Cotton Geurblokje. Dit blokje doet me denken aan de geur van schone was. De Fresh Cotton geurblokjes hebben een frisse poederachtige geur. Deze geurblokjes heb ik op een schaaltje bij mijn kleding liggen. Het is heel persoonlijk hoe sterk je de geur wil laten ruiken, zelf heb ik drie geurblokjes op een schaaltje liggen. Als je merkt dat de geur afneemt kun je met een Mini Rasp voor Amberblokjes de geur weer “verversen”. Het poeder dat van het geurblokje afkomt kun je gebruiken in de stofzuigerzak, bij het stofzuigen komt dan ook nog wat van de geur van het blokje vrij.

Linen Geurblokje

De Linen Geurblokjes lijken wat geur betreft op de Fresh Cotton Geurblokjes die ik hier boven heb beschreven. Vind je het lastig om een geur te kiezen? Dan kun je bij ByBazz kiezen voor de Geurblokjes Volumekorting. Hier kun je een eigen selectie maken van Geurblokjes, vanaf 3 geurblokjes en zelf een keuze maken uit de meer dan 40 verschillende geurblokjes.

White Musk Geurblokje

De white musk geurblokjes zijn eigenlijk ook wel een klassieker geworden. Net als het Amberblokje is het een geur die veel mensen fijn vinden ruiken. De basis van het geurblokje is ook Musk. Er is wel degelijk een verschil ten opzichte van het Amberblokje. Het white musk blokje heeft een veel frisse geurtoon. Het heeft misschien ook met de tijd van het jaar de maken; in de lente en zomer houd ik meer van de frisse geuren. In de winter spreken de wat warmere en aardsere geuren mij meer aan zoals bijvoorbeeld de Black Musk, Cinnamon en Musk Oudh.

Coconut Crush Geurblokje

Als mijn laatste favoriete geurblokje in mijn persoonlijk geurblokjes top 5 staat Coconut Crush. De geur van kokos staat voor mij echt voor de zomer, de zon, de zee en het strand. Met de zomer in het vooruitzicht past de geur van Coconut Crush perfect. In mijn blog; Geluksmomentje kun je ook lezen over wat geuren voor mij betekenen en welke andere dingen bij mij net even dat extra geluks gevoel geven.

Waar opletten bij het kopen van Amberblokjes?

Kies voor kwaliteit; Originele Amberblokjes. Er zijn namelijk ook namaak Geurblokjes op de markt die gemaakt zijn van andere ingrediënten dan die van de Originele Amberblokjes
Twijfel je over de geur of geuren? Kies dan voor een eigen selectie zodat je verschillende geuren kunt proberen. Check bijvoorbeeld ByBazz waar ze meer dan 40 geuren geurblokjes hebben.
Hoeveel geurblokjes gebruiken per ruimte? Voor kleine ruimtes kun je 1 geurblokje gebruiken. Voor grotere ruimtes kun je 2 of drie geurblokjes gebruiken, op een schaaltje.
Op een gegeven moment kan het zijn dat je zelf de geur niet meer ruikt. Met een Mini Rasp kun je dan een beetje van het blokje afraspen om zo de geur te verfrissen.
De geur van de geurblokjes en de amberblokjes blijft ongeveer een jaar actief.
Gebruik altijd een schaaltje om de Geurblokjes op te leggen. Dit om vlekken te voorkomen op meubels of textiel.
Wil je ze liever ophangen in een kast? Dan kun je een bijvoorbeeld een organza zakje kopen, hierin kun je een Amberblokje of een van de geuren uit mijn Geurblokjes top 5 doen en deze ophangen in een kledingkast of ergens anders in huis.

Welke geurblokjes zijn het populairst?

Mijn persoonlijke Geurblokjes top 5 dat zijn de; Amberblokjes, Fresh Cotton, Linen, White Musk en Coconut Crush geurblokjes. Dit zijn allemaal frisse geuren. Maar ben je meer van de warmere of aardsere geuren dan kun je beter kiezen voor de geurblokjes; Black Musk, Wood, Oriental of Musk Oudh. Kies de geur die bij jou past. Wil je iemand de geurblokjes cadeau geven? Dan zit je met een cadeauset met Amberblokjes altijd goed. Vaak bestaat een cadeauset uit; 1 of 2 Amberblokjes, een schaaltje en een Mini Rasp.