Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Abbadia Wine Relais

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geschreven. Het einde van de meivakantie komt helaas al in zicht. De eerste week van de mei vakantie zijn we een weekje naar de Provence geweest. Helaas was het geen zon overgoten vakantie maar we hebben zeker niet minder genoten van de vakantie. We verbleven in Bastide Aubignan in het plaatsje Aubignan.

Dit kleine dorpje is gelegen in de buurt van de Mont Ventoux. Het huis waar we zaten kan ik zeker aanraden. Het huis is geschikt voor 8 personen en heeft een ruime tuin met zwembad. Er is ook een overdekt terras met BBQ en bar waar je heerlijk kunt tafelen. Het huis is gunstig gelegen op ongeveer 20-30 minuten rijden van Orange en Avignon, waardoor het een prima plek is om de Provence te ontdekken.

Boutique Hotel; Abbadia Wine Relais in Toscane

Tijdens de vakantie zag ik op het insta account van Abbadia Wine Relais foto’s voorbij komen van de mooie Guagua Lampen die ik recent heb mogen leveren aan dit kleine boutique hotel. in Toscane. De lampen hebben een mooi plekje gekregen in de ontbijtruimte welke ze gebruiken als er niet buiten gegeten kan worden.

Abbadia Wine Relais is een klein boutique hotel, adults only, in Toscane. Het hotel heeft 5 hotelkamers en is gelegen tussen Montepulciano en Pienza. Het terrein van Abbadia Wine Relais is 26 hectare groot met wijngaarden, olijfbomen en een geweldig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Ze hebben een zwembad, fitness ruimte en vlakbij zijn verschillende wandel en fietspaden. Op loopafstand van het hotel zitten drie restaurants in het dorpje Montefollonico. Ondanks dat we deze zomervakantie een roadtrip naar Italie gaan maken zitten we helaas te ver van Abbadia Wine Relais om een bezoekje te gaan brengen. Maar ik zet dit boutique hotel zeker op mijn bucket list!

Happy Customer

Toen ik de foto’s van de lampen voorbij zag komen, toen kreeg ik wel een enorm trots gevoel. Ik merk dat de grootste voldoening aan mijn webshop een blije en tevreden klant is. Gelukkig heb ik hele lieve klanten die af en toe foto’s delen van het artikel of meubels die ze besteld hebben en klanten die de tijd nemen om een review te schrijven. Elke keer voelt het zo bijzonder en ben ik heel erg blij met al mijn leuke en lieve klanten!