Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Studio Bloei

Ook weer via Instagram en mede door L’Etoile Store kreeg ik oog voor het merk Studio Bloei van eigenaresse Robin. In de webshop van L’Etoile worden de mooie mokken van Studio Bloei verkocht. Via Instagram ben ik Studio Bloei gaan volgen en enthousiast geworden over haar handgemaakte keramiek producten, met onder andere mokken, servies, kaarsenhouders en wierookhouders.

Het leuke aan Robin en Studio Bloei is het volgen van de ontwikkeling die ze persoonlijk en zakelijk heeft doorgemaakt. Wat begon met een atelier aan huis werkt ze nu vanuit een atelier op Landgoed Eikenburg in Eindhoven. Ook op creatief geeft zit Robin niet stil, ze verzint steeds weer nieuwe dingen om te maken en diensten om aan te bieden.

Via Studio Bloei kun je namelijk ook een workshop of cursus volgen. Hierbij kun je denken aan; een draaicursus of je eigen mok of servies maken. Deze workshops kun je online boeken. Superleuk om alleen of samen met iemand te doen.

Via de nieuwsbrief van Studio Bloei kun je op de hoogte blijven van toekomstige winkelupdates en verkopen. Wat ik namelijk niet wist is dat keramiek shops vaak een shop update doen. Een aantal keer per jaar gaat de online shop open met een steeds wisselende collectie aan keramiek items en op = op. Via de Studio Bloei nieuwsbrief ontvang je een aantal keer per jaar de informatie wanneer een shop update zal zijn. Doordat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief krijg je net wat eerder toegang tot de shop update, geloof me, die voorsprong heb je nodig voor je het weet is net dat ene artikel, waar er maar een van is alweer uitverkocht. Inmiddels heb ik zelf al een aardige verzameling aan keramiek items gemaakt door Robin en moet ik erop letten niet iedere shop update wat te kopen.

Over Studio Bloei

Studio Bloei is opgericht door eigenaresse Robin. Een aantal jaar geleden heeft Robin haar hart verloren aan het maken van keramiek. Studio Bloei gelooft dat schoonheid overal zit en vooral in de kleine dingen. Ze wil je dagelijkse kleine momenten nog mooier maken. Zoals je koffie in de ochtend of je avondmeditatie.

Al de keramiek wordt met de hand gemaakt in het atelier in Eindhoven. De mooie keramiek items zoals; mokken, kandelaars en schaaltjes worden op hoge temperaturen gebakken om ze supersterk en duurzaam te maken.