Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Fifty Shades of fall

Woonaccessoires in warme herfstkleuren

Als ik even terug denk aan de blogs die ik tot nu toe heb geschreven heb ik het gevoel dat ik iedere blog begin met een “schuldbekentenis”. Of met de opmerking; ik moet eerlijk bekennen. Nu schijnt het zo te zijn dat je “dingen” van je afschrijft en dat misschien is dat de reden waarom ik een blog begin met een bekentenis. Deze blog gaat over woonaccessoires in warme herfstkleuren maar zelf heb ik weinig kleur in huis. Neemt niet weg dat ik gekleurde woonaccessoires wel erg mooi kan vinden en om die reden zijn ze ook te koop in de webshop.

Typische herfsttinten voor woonaccessoires

Ondanks dat ik echt een zomer mens ben kan ik genieten van de herfst met zijn warme en levendige kleuren. Groen, bruin en amber zijn typische herfsttinten waarmee je je interieur kunt omtoveren om een gezellige knusse sfeer te creëren. Met deze kleuren haal je een stukje van de herfst naar binnen en dat zorgt voor het heerlijke cocooning-gevoel waar soms behoefte aan kunt hebben.

Groene woonaccessoires; de kleur van natuur en rust

Groen is een veelzijdige kleur die doet denken aan de prachtige bladeren die in de herfst van kleur veranderen. Het staat voor rust, natuur en frisheid. In je interieur kun je groene woonaccessoires op verschillende manieren gebruiken. Denk aan kussens met groene tinten, sierlijke vazen met groene accenten of planten en decoratieve items.

Een grote kamerplant in een mooie pot kan bijvoorbeeld een echte eyecatcher zijn en de ruimte een levendige uitstraling geven. De laatste tijd heb ik zelf al meer groen toegevoegd in huis door middel van planten en glazen. Met de feestdagen is het natuurlijk het moment voor extra groen in huis in de vorm van mooie kersttakken. Wil je meer weten of het toevoegen van kerst decoratie in je huis? Check dan mijn blog: kerst decoratie.

Bruine woonaccessoires; een mix van warme tinten

Bruin met zijn verschillende warme en gouden tonen, past perfect bij de herfst. Het straalt gezelligheid uit en doet denken aan de warmte van kaarslicht op een herfstavond. Denk aan bruine kussens, vaasjes of servies met bruinkleurige tinten of accenten. Deze accessoires kunnen een prachtige gloed en warmte in de ruimte creëren, vooral bij invallend zonlicht of wanneer je kaarsen aansteekt tijdens de herfstavonden.

Combineren voor het perfecte herfstgevoel

Het combineren van groen, bruin en andere herfstkleuren in je interieur kan een prachtig herfstpalet creëren. Plaats bijvoorbeeld groene planten in bruinkleurige potten of het stylen van een bank met groen of okerkleurige kussens en een plaid in een herfsttint. Door deze herfsttinten subtiel te mengen, kun je een warme, uitnodigende en herfstachtige sfeer in je huis creëren.

Vergeet niet dat jouw persoonlijke smaak en stijl belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste woonaccessoires. Experimenteer met verschillende combinaties van deze herfsttinten en ontdek wat het beste bij jou en je interieur past. Als je het rustig wil houden verzamel dan de woonaccessoires bij elkaar op een groot plateau of dienblad. Geniet van de herfst in huis!