Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Strandhuis op Sicilië, Dimora di Circe

Strandhuis aan de zuidkust van Sicilië

Soms heb je zo veel ideeën dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Zo heb ik het idee om een blog te gaan schrijven over mijn bucketlist. Een van de dingen die ik heel graag zou willen, dat is een keer naar Sicilië op vakantie. Mocht ik daar in de toekomst een keer heen gaan dan zou ik in het vakantiehuis Dimora di Circe willen verblijven. Altijd als ik opzoek ga naar een vakantiehuis voor in de zomervakanties dan zoek ik met name naar strandhuizen. Maar dat is nog best lastig om te vinden. Maar toen ik dit strandhuis zag wist ik het meteen, dit is perfect!

Over strandhuis Dimora di Circe

Dit strandhuis ligt op een prachtige locatie aan zee! Aan de zuid-kust van Sicilië. Wat mij betreft het ideale vakantiehuis voor een onvergetelijke strandvakantie. Om het huis liggen grote panoramische terrassen en een tuin met inheemse planten. In de tuin ligt ook nog een plunge pool, van 3×2 meter. Door de moderne uitbouw met kamer hoge ramen heb je een hele fijne lichte en open woonkamer met vrij uitzicht op de zee. Het idee om daar wakker te worden, kopje koffie te pakken en dan te genieten van het uitzicht op de zee, dat lijkt mij nou echt geweldig. Dimora di Circe heeft twee tweepersoons slaapkamers met badkamer. Het vakantiehuis is verder van alle gemakken voorzien zoals, airconditioning, vaatwasser, wasmachine, barbecue, tv en internet.

Dimora di Circe is het ideale vakantiehuis om te genieten van het buitenleven.

Strandhuis op 10 meter van de zee
Geschikt voor maximaal 4 personen
Twee tweepersoons slaapkamers met Ensuite badkamer
Heerlijke buitenplekken met panoramisch uitzicht
Plunge pool van 3×2 meter en buitendouche
Kitchenette met kookplaat, koelkast/vriezer, vaatwasser en espresso machine
Op 3km van het dorpje; Santa Maria del Focallo

De omgeving van Dimora di Circe

Het vakantiehuis is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de schoonheid van Zuidoost-Sicilië: van het natuurreservaat Vendicari tot Cava d’Ispica, van de karakteristieke vissersdorpjes Marzamemi, Portopalo en Donnalucata tot de prachtige barokke steden Modica, Scicli, Ragusa Ibla , Noto en Syracuse, naar de Etna en Taormina..

Wil je meer weten over vakantiehuis Dimora di Circe?

Heb je nog vragen over dit te gekke strandhuis? Neem dan even contact op met; Casa in Italia. Je kunt gelijk ook zien wanneer het huis nog beschikbaar is. Helaas zal ik zelf niet op korte termijn naar dit huis toe gaan, maar door hem op mijn bucketlist te zetten hoop ik ooit nog die kans te krijgen.