Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

House Doctor

Kenmerken van de House Doctor Meubels en Woonaccessoires

De Meubels en Woonaccessoires van House Doctor kenmerken zich door; eenvoud, balans en authenticiteit. Dat doen ze door te kiezen voor de juiste materialen, patronen en texturen. Uiteindelijk komen deze keuzes te samen in een elegant en evenwichtig ontwerp. House Doctor is een familiebedrijf met inspirerende collecties aan woonaccessoires en meubels die je helpen om je interieur een persoonlijke touch mee te geven.

Woonaccessoires van House Doctor

De verschillende collecties woonaccessoires van House Doctor kun je makkelijk met elkaar combineren voor een persoonlijke look. Er is aandacht besteed aan details. De House Doctor Meubels en Accessoires kenmerken zich ook door ingetogen kleuren en details die toch verrassen en inspireren. De altijd sfeervolle productfoto’s van House Doctor geven een goed beeld van de mogelijkheden, sfeer en stijl die je in je huis, woonkamer, slaapkamer en tuin kunt creëren.

House Doctor Wooncollectie

De House Doctor wooncollecties worden met zorg samengesteld. De unieke items geven je de mogelijkheid om een persoonlijke stijl neer te zetten in je interieur. Alle meubels, woontextiel en woonaccessoires hebben het onmiskenbare House Doctor DNA. Hoe meer je ermee bezig bent, op een gegeven moment herken je de woondecoratie ook als zijnde een House Doctor item.

Online verkrijgbaar; House Doctor

Ik ben super blij en enthousiast dat ik het merk House Doctor in mijn webshop mag verkopen. De mooie producten en foto’s passen perfect bij mijn eigen stijl en smaak. Daarbij past de House Doctor collectie perfect in het sfeerbeeld dat ik met mijn website en online Webshop in Woonaccessoires graag voor jullie neer wil zetten. House Doctor is onderdeel van Society of Lifestyle. Society of Lifestyle heeft nog meer mooie merken zoals; Meraki, By Nord en Nicolas Vahe. Ook deze merken kun je terug vinden in de webshop.

We can’t get enough of these new trends