Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bazar Bizar

Over Bazar Bizar

Bazar Bizar is een Belgische interieur merk. De mensen achter het merk Bazar Bizar zijn Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothart. Uit hun levenslange passie voor reizen is het Interieur Merk Bazar Bizar ontstaan. Als wereldreizigers had het koppel al veel bezienswaardigheden gezien, maar Indonesië voelde als een ‘thuiskomst’. Ze werden verliefd op het land, de Balinese cultuur, het traditionele vakmanschap, de mensen, en niet te vergeten de Bohemian Vibes. Zo kwamen ze uiteindelijk op het idee om een webwinkel te beginnen voor unieke meubels en originele decoratieve voorwerpen, gemaakt door Balinese huisvrouwen.

Inmiddels heeft het echtpaar Bazar Bizar verder ontwikkeld en ontwerpen en creëren zij hun eigen collecties van hoogwaardige en luxe decoratieve meubels woonaccessoires. Vier tot vijf keer per jaar reizen ze naar Indonesië, waar ze een team van verschillende Balinese medewerkers hebben Eigenares Pascale neemt de creatieve kant voor haar rekening terwijl haar man Eddy voor de logistieke kant van het bedrijf zorgt.

Kenmerken van de Bazar Bizar Meubels en Woonaccessoires

Bazar Bizar staat voor originele designstukken gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe. De uitgebreide collectie omvat geweven tapijten, lampen, stoelen, krukken en vele andere meubels en woonaccessoires met onder andere kussens, plaids en kaarsenhouders. Deze items zijn gemaakt in zachte kleuren zoals beige, bruin, wit en ook zwart. De zorgvuldig geselecteerde designstukken kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Bazar Bizar brengt dat prachtige vleugje Balinese cultuur één voor één naar jou toe.

De Bazar Bizar Wooncollecties worden op duurzame wijze (hand)gemaakt en bovendien is het een middel om de lokale Balinese economie te ondersteunen. Omdat Pascale en Eddy het hele productieproces op zich nemen, houden ze ook controle over de hele keten; van productie tot levering. Bazar Bizar besteedt bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerken en garanderen hun arbeiders een eerlijk loon.

Bazar Bizar Wooncollectie Meubels en Woonaccessoires

We can’t get enough of these new trends